Holding hands

Välkommen till Läkarhuset i Tranås

Här finns allt under samma tak. Vi har specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, samtalsterapeut och kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och administrativ personal. Vi erbjuder vård av hög kvalité utifrån patientens behov.

Adress

Läkarhuset i Tranås

Vasagatan 1

57331 Tranås

Telefon

010-2439860

Måndag - Fredag

08.00 - 17.00

Kontakt & Öppettider

Nyheter

04 maj 2021, 11:05

Frågor och svar – Covid-19 vaccination

Våra verksamheter får många frågor om möjligheten att vaccinera sig mot Covid-19. Nedan försöker vi besvara de vanligaste frågorna. Dokumentet kommer uppdateras fortlöpande och saknar du svar på din fråga kan du med fördel kontakta din Vårdcentral.
Läs mer
14 juni 2021, 20:06

Med anledning av Covid-19

All kontakt med vår mottagning skall initialt ske via distans (telefon eller digitalt möte) och inte via oannonserat besök för att minska eventuell smittspridning. 
Läs mer

Vi hjälper dig när du behöver vård

Vårdcentral & Rehab

Vi finns på flera platser i Sverige och vi erbjuder en bred vårdkedja. Genom att erbjuda många olika professioner under samma tak kan vi minska din väntetid inom vården.

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Var du än befinner dig i livet. Vi finns här för din skull. Mama Mia välkomnar mångfald, vi är alla olika och unika. Hos oss får du ett varmt respektfullt, jämlikt, engagerat och empatiskt bemötande.

BrolinWestrell, Krishantering & Rådgivning

Vi erbjuder företag stöd vid utveckling, omställning och kris. Stöd för såväl medarbetare och chefer som ledning. Professionellt och diskret.

Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.