Uppsala

Kom i kontakt med oss på Kåbohälsan

Adress

Kåbohälsan

Dag Hammarskjölds Väg 11 A

75237 Uppsala

Måndag - Fredag

08.00 - 17.00

Infart via Von Kraemers allé. Parkering finns på baksidan av huset. Betalning via parkeringsappen Aimo eller i parkeringsautomaten till vänster vid infarten till Von Kraemers allé.


Välj oss som din mottagning

Det är alltid enklare för oss att hjälpa dig både digitalt och fysiskt om du är listad på vår mottagning.

Nyheter

23 april 2024 09:08

Välkomna till vårens prickmottagning ...

Nu öppnar vi bokningen för vårens prickmottagning den 14-15/5. Boka gör du via 1177.se eller via telefon 018-560770. Välkomna!
Läs mer
25 mars 2024 13:11

Nybesök hos kurator via 1177

Läs mer

Vår mottagning

På Kåbohälsan arbetar husläkare med lång erfarenhet och läkare som gör sin specialisttjänstgöring i allmän medicin. Våra mottagningssköterskor utför medicinsk rådgivning, tidsbokning och har egen sköterskemottagning. Hos oss arbetar kuratorer och psykolog med KBT-kompetens. På mottagningen finns även laboratorium, distriktssköterska, diabetessköterska och dietist. Vi vill erbjuda dig en personlig sjukvård med engagemang, empati och hög kvalitet. Varmt välkommen till oss!

Kåbohälsan Fysioterapi

På Kåbohälsan Fysioterapi arbetar legitimerade fysioterapeuter med olika kompetens och erfarenhet inom besvär från rörelseapparaten. Vårt gemensamma mål är att du som patient ska få bästa möjliga omhändertagande och vård. Vi har en bred kompetens och behandlingsmetoder anpassas efter dig som individ och bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Prima Vård hus
Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Prima Vård Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!