Cookie Policy

Cookie Policy

Prima Vård och våra samarbetspartners använder cookies och liknande teknologier såsom pixlar och web-bacons (gemensamt "cookies") för att vår webbplats ska fungera som avsett, för att optimera webbsidans funktioner och för att kunna ge dig en bättre användarupplevelse. Cookies används även för att kunna leverera anpassat innehåll vid framtida besök, t.ex. genom att komma ihåg dina användarpreferenser, för att samla statistik och analysera hur vår webbplats används.

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som lagras på din dator och som kan användas för att spåra vad besökare gör på sidan.

Det finns två typer av cookies; permanenta cookies och sessionscookies. Denna webbsida använder båda typerna av cookies. Permanenta cookies lagras som en fil på din dator under en viss tid tills du själv, eller servern som skickat dem, raderar dem. Sessionscookies lagras tillfälligt medan du är inne och surfar på en webbplats och försvinner när du stänger din webbläsare.

Cookies (både permanenta cookies och sessionscookies) kan vara antingen förstapartscookies eller tredjepartscookies. Förstapartscookies är placerade av webbplatsen som du besöker (dvs. av oss) medan tredjepartscookies är placerade av annan part eller webbplats än den som du besöker (t.ex. Google). Tredjepartscookies används exempelvis ofta av annonsnätverk för att identifiera en viss typ av användare och för att använda information om hur en användare konsumerat innehållet på de olika webbplatserna.

Vad använder Prima Vård cookies till?

De cookies vi använder på webbplatsen används för nedanstående ändamål. För en detaljerad sammanställning av de cookies som används, hur länge de sparas samt för vilket
ändamål de används se nedan.

Säkerställa att webbplatsen fungerar

Cookies som används för detta ändamål är nödvändiga för att vi ska kunna tillhandahålla funktioner på webbplatsen och för att säkerställa att webbplatsen, tekniskt och visuellt,
fungerar som avsett. Dessa cookies hjälper oss även hålla vår webbplats och dina uppgifter säkra. Dessa cookies är nödvändiga och går därför inte att välja bort.

Analys och framställnings av statistik

Analys/statistik-cookies hjälper oss att samla in information om hur besökare använder vår webbplats och hjälper oss förbättra webbplatsen. Dessa cookies tillhandahåller statistik om prestanda och besökare på vår webbplats. Via dessa cookies kan vi t.ex. räkna besök och trafikkällor för att vi ska kunna mäta och förbättra hur webbplatsen fungerar. Vi får reda
på vilka sidor som är mest och minst populära samt hur besökare rör sig runt på webbplatsen. All information som samlas in via dessa cookies är anonym. Om du inte samtycker till den här typen av cookies ser vi inte när du har besökt webbplatsen och vi får inte heller någon information om dess användning.

Samtycke till användning av cookies

Vi kommer inte att använda cookies (annat än sådana cookies som är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera) om du inte lämnar ditt samtycke till detta. Du samtycker till Prima Vårds användning av cookies genom den banner som dyker upp på webbplatsens startsida.

Om du vill undvika/ta bort cookies

Du kan också välja att blockera användningen av cookies och/eller ta bort cookies
som finns lagrade genom inställningar i din webbläsare. Hur detta görs skiljer sig åt mellan olika webbläsare och det går att läsa mer om hur du går tillväga i instruktionerna till webbläsaren alternativt i den hjälpfunktion som finns i de flesta webbläsare. Mer information om hur du hanterar och tar bort cookies finns även på följande hemsida:
www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Vissa tjänsteleverantörer, t.ex. Google, tillhandahåller även egna verktyg som möjliggör för dig att avsäga dig fortsatt analys.

Observera att en blockering av cookies kan resultera i att du inte får tillgång till alla sidor och funktioner på vår webbplats. Det kan även komma att försämra din användarupplevelse.

Notera även att om du inte lämnar ditt samtycke till att cookies används (i allmänhet eller för ett visst ändamål), kan en cookie placeras på din webbläsare för att komma ihåg dina inställningar. Om du då väljer att radera alla cookies kommer du behöva göra om dina val nästa gång du besöker webbplatsen.

Behandling av personuppgifter

Vissa av de cookies som används av oss samlar in personuppgifter, dvs. information som kan användas för att identifiera dig som individ. För personuppgifter som samlas in av oss är Prima Vård personuppgiftsansvarig. För mer information om hur vi behandlar personuppgifter och om dina rättigheter under dataskyddslagstiftningen, se vår intregritetspolicy.

Senast uppdaterad 11 maj 2021

Skärmavbild 2021-06-10 kl. 15.55.53.png

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss och varandra.

BrolinWestrell, Företagshälsovård

Som experter på friskvård och företagshälsovård kan vi erbjuda ditt företag en komplett lösning. Vi är specialister inom en rad områden och vi skräddarsyr tjänster efter era önskemål.

Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Inställningar för cookies

När du besöker en webbplats kan den lagra eller hämta information från din webbläsare, mestadels i form av cookies. Det kan vara information om dig, vilka val och sökningar du gör samt information om den digitala enhet som du använder. Informationen används oftast för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.

Informationen som samlas in om dig används vanligtvis inte för att identifiera dig som individ men syftar ändå till att ge dig en mer personlig webbupplevelse. Eftersom vi respekterar din integritet kan du välja att inte tillåta vissa typer av cookies. Klicka på de olika kategorierna för att läsa mer om dessa och för att ändra våra standardinställningar.

Att blockera vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av webbplatsen och de tjänster som vi erbjuder.

Nödvändiga cookies Alltid aktiv