Träffa oss online

Träffa oss snabbare och smidigare i vår online-tjänst. Du träffar oss via chatt eller video vad det än gäller, var du än är och när det passar dig. Och skulle det behövas, ser vi till att du får ett fysiskt besök på din mottagning.

1. Välj din region

2. Välj område

3. Välj din mottagning

Våra mottagningar

Tillsammans erbjuder vi den mest pålitliga och tillgängliga vården för livets alla faser. Vi hjälper dig med rätt vård på rätt plats. Här kan du hitta din mottagning.

Hitta en mottagning nära dig

Hur går det till?

Vi vill finnas här för dig, även när du inte har möjlighet att besöka oss. Här kan du kika på hur ett digitalt vårdbesök fungerar.

Var du än är och när det passar dig

Vi vill finnas här för dig, även när du inte har möjlighet att besöka oss. Du kan påbörja ditt besök när som helst under dygnets alla timmar. Vi återkommer till dig så fort vi kan. Svarstiden är vanligtvis inom 30 min under våra öppettider. Du träffar oss via chatt eller video, skulle det behövas ser vi alltid till att du får ett fysiskt besök på din mottagning.

Alltid vår egen vårdpersonal

I våra digitala mottagningar träffar du alltid vår egen vårdpersonal som också arbetar på våra fysiska mottagningar. Oavsett om det är en sjuksköterska, läkare, BVC-sjuksköterska eller barnmorska.

Är du listad hos oss?

Det är alltid enklare för oss att hjälpa dig både digitalt och fysiskt om du är listad på någon av våra mottagningar.

Vanliga frågor om vår Online-tjänst

Vad krävs för att ta kontakt?

Vilka öppettider är det?

Hur går det till när jag söker er via Online-tjänsten?

Hur mycket kostar det?

Hittar du inte din mottagning?

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Prima Vård hus
Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Prima Vård Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!