Välkommen till oss

Hos oss finns allt under samma tak. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig.

Två personer håller hand

Välj oss som din mottagning

Välkommen att lista dig på någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Vårt breda vårdutbud hjälper dig, var du än befinner dig i livet

Vårdcentral & Rehab

Vi erbjuder dig trygg vård för hela livet. Vi hjälper dig och din familj när ni behöver oss.

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Var du än befinner dig i livet. Vi finns här för din skull. Mama Mia välkomnar mångfald, vi är alla olika och unika. Hos oss får du ett varmt respektfullt, jämlikt, och empatiskt bemötande.

Aktuell information

Bild på föräldrar som fått en bebis
23 mars 2023 14:54

Prima Vård expanderar inom kvinno- oc...

Prima Vård förvärvar Aleris aktier i Barnbördshuset Stockholm AB med verksamheterna BB Stockholm och BB Stockholm Family.
Läs mer
Husläkarmottagningen Täby Centrum och Mama Mia Täby BMM, BVC entré
19 juni 2023 12:32

Ny mottagning i Täby Centrum

Vi har nu flyttat vår Husläkarmottagningen Täby Centrum till nya lokaler där Mama Mia Barnmorskemottagning samt Barnavårdscentral har öppnat.
Läs mer

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Prima Vård hus
Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Prima Vård Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!