Täby Kyrkby Husläkarmottagning ·

Täby Kyrkbys Laboratorium

Då Karolinska lab p.g.a. besparingsåtgärder stängt ner sin verksamhet hos oss, har vi nu öppnat ett lab i egen regi för våra listade patienter.

Då Karolinska lab p.g.a. besparingsåtgärder stängt ner sin verksamhet hos oss har vi öppnat ett nytt lokalt lab (i samma lokaler), för att säkerställa att våra listade patienter fortsatt kan lämna prover. Vi har möjlighet att ta de flesta proverna men i vissa undantagsfall kan vi behöva hänvisa vidare till ett KS lab.

Vi har anställt en biomedicinsk analytiker med gedigen provtagningserfarenhet.

Patienter som ej är listade hos oss hänvisas till övriga KS lab. Närmaste KS lab finns i Vallentuna (Korallen), Åby gata 6 eller Täby Sjukhus, Esplanaden 9, Plan 4.

I och med övergången finns det en viss risk för något längre väntetider initialt, vi hoppas på er förståelse för detta. Öppettiderna kommer vara väsentligen oförändrade framöver, d.v.s. mån-tors 8.00-15.30 (lunchstängt 12-13) och fred 8.00-11.30.

Det är naturligtvis tråkigt att KS lab lämnar oss efter många år med gott samarbete men vi är övertygade om att vi kommer kunna erbjuda provtagning av högsta kvalitet även framöver. Tack för er förståelse!

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Prima Vård hus
Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Prima Vård Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!