Priser

Här hittar ni våra patientavgifter. Vi följer de avgifter som gäller inom Region Stockholm. Högkostnadsskyddet för sjukvård innebär att man inte behöver betala mer än 1 400 kronor i patientavgifter inom en period på tolv månader. Du som har en digital brevlåda via Kivra kommer nu att få dina kallelser direkt till din Kivra-app. Har du inte Kivra så kommer det fysiska brevet som vanligt med posten.

BesökPris
Läkare275 kr
Hembesök läkare275 kr
Distriktssköterska/sjuksköterska275 kr
Psykolog/psykoterapeut/kurator275 kr
Intyg och vaccinationerEnligt speciell taxa

Återbud lämnas minst 24 timmar före besök. Uteblivet besök eller sent återbud debiteras med 400 kronor. Uteblivet besök debiteras även om du har frikort, är under 18 år eller över 85 år.

Läs mer om patientavgift på: 1177.se

OBS!

Du som har en digital brevlåda via Kivra kommer nu att få dina kallelser direkt till din Kivra-app. Har du inte Kivra så kommer det fysiska brevet som vanligt med posten.

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!