Tyresö Husläkarmottagning

Varmt välkommen till Tyresö Husläkarmottagning. Vi är en familjär vårdcentral i centrala Tyresö kommun. Hos oss blir du listad på en ansvarig och kunnig läkare, så att kontakten vid dina besök blir enklare. Här strävar vi efter kontinuitet & patientsäkerhet, där du som patient är i fokus. På Tyresö Husläkarmottagning kan du träffa läkare, sjuksköterskor, distriktsköterska, undersköterskor, psykologer, rehabkoordinator samt barnpsykologer för barn och ungdomars psykiska hälsa.

Kom i kontakt med oss på Tyresö Husläkarmottagning

Adress

Tyresö Husläkarmottagning

Björkbacksvägen 10

13540 Tyresö

Telefon

08-7424300

Måndag - Fredag

08.00 - 17.00

Välj oss som din mottagning

Det är alltid enklare för oss att hjälpa dig både digitalt och fysiskt om du är listad på vår mottagning.

Nyheter

6 mars 2024 10:25

Ny kollega hälsas välkommen till mott...

Vi vill hälsa vår nya kollega Alma varmt välkommen till oss. Alma är specialist inom allmänmedicin och finns nu tillgänglig att boka besök till och även att lista sig på som ansvarig husläkare.
Läs mer
26 juni 2023 12:36

Varning för telefonbedragare!

Vi begär aldrig att patienter ska identifiera sig med bank-Id för att boka besök hos oss via telefon! Vi har haft problem med telefonbedragare som utger sig för att vara personal på vårdcentralen och som vill boka nästa covid-dos.
Läs mer

Tyresö Husläkarmottagning

Vi är en familjär vårdcentral i centrala Tyresö kommun. Hos oss blir du listad på en ansvarig och kunnig läkare, så att kontakten vid dina besök blir enklare. Här strävar vi efter kontinuitet & patientsäkerhet, där du som patient är i fokus. På Tyresö Husläkarmottagning kan du träffa läkare, sjuksköterskor, distriktsköterska, undersköterskor, psykologer, rehabkoordinator samt barnpsykologer för barn och ungdomars psykiska hälsa. Vi för även ett nära samarbete med Primärvårdsrehab som är beläget i samma hus. Hemsjukvård finns att tillgå när den "vanliga" vården med besök på mottagningen ej längre fungerar eller om de tillfälligt finns behov av de.

Kontakta oss via vår chatt

Det ska vara enkelt att söka vård. I vår online-tjänst träffar du oss som också jobbar fysiskt på mottagningen.

Träffa oss online

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!