Under sommarveckorna 29-31 flyttar Växjöhälsan sin verksamhet till Vårdcentralen Söder på Trädgårdsgatan 10 i Växjö. Du når oss som vanligt via telefon 0470-738180 eller via 1177.se. Läs mer under Nyheter nedan.

Växjö

Välkommen till Växjöhälsan

Personalen på vårdcentralen Växjöhälsan, som alla är fast anställda, består av distriktsläkare, distriktsjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, sjukgymnast och medicinska sekreterare. Delar av personalen har mångårig erfarenhet medan andra nyligen avslutat studierna och är uppdaterade på det senaste. Tillsammans når vi långt. Växjöhälsan finns här för dig oavsett ålder. Vi kan inte lösa alla problem men vi vill hjälpa dig att må så bra som möjligt utifrån dina förutsättningar.

Kom i kontakt med oss på Växjöhälsan

Adress

Växjöhälsan

Hjortvägen 1

35245 Växjö

Öppettider

Måndag - Fredag

08.00 - 17.00


Lunchstängt
12:00-13:00


Provtagning
Tidsbokning via 1177

Välj oss som din mottagning

Det är alltid enklare för oss att hjälpa dig både digitalt och fysiskt om du är listad på vår mottagning.

Nyheter

12 juni 2024 07:45

Växjöhälsan flyttar tillfälligt sin v...

Under sommarveckorna 29-31, det vill säga 15 juli till 2 augusti, kommer Växjöhälsan att flytta sin verksamhet till Prima Vård Vårdcentralen Söder på Trädgårdsgatan 10, Växjö.
Läs mer
12 oktober 2023 12:14

Återhämtningshjälpen

Är du i behov av hjälp på vägen mot ökad återhämtning?
Läs mer

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Prima Vård hus
Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Prima Vård Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!