Massvaccination Fas 4 - För att boka tid för vaccination, vänligen klicka på "Läs mer" för att komma till bokningen.

Holding hands

Kom i kontakt med oss på Valens Läkargrupp

Adress

Valens Läkargrupp

Nygatan 22

23143 Trelleborg

Telefon

0410-40020

Måndag - Fredag

08.00 - 17.00

Kontakt & Öppettider

Nyheter

04 maj 2021, 11:05

Frågor och svar – Covid-19 vaccination

Våra verksamheter får många frågor om möjligheten att vaccinera sig mot Covid-19. Nedan försöker vi besvara de vanligaste frågorna. Dokumentet kommer uppdateras fortlöpande och saknar du svar på din fråga kan du med fördel kontakta din Vårdcentral.
Läs mer
14 juni 2021, 19:06

Massvaccination Fas 4

På uppdrag av Region Skåne är den sista fasen nu inledd. Vaccinet är gratis. Tillgången till vaccin och tider för vaccinering är begränsad, men det kommer att finnas vaccin för alla.
Läs mer

Vi hjälper dig när du behöver vård

Vårdcentral & Rehab

Vi finns på flera platser i Sverige och vi erbjuder en bred vårdkedja. Genom att erbjuda många olika professioner under samma tak kan vi minska din väntetid inom vården.

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Var du än befinner dig i livet. Vi finns här för din skull. Mama Mia välkomnar mångfald, vi är alla olika och unika. Hos oss får du ett varmt respektfullt, jämlikt, engagerat och empatiskt bemötande.

BrolinWestrell, Krishantering & Rådgivning

Vi erbjuder företag stöd vid utveckling, omställning och kris. Stöd för såväl medarbetare och chefer som ledning. Professionellt och diskret.

Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.