Priser

Här hittar ni våra patientavgifter. Vi följer de avgifter som gäller inom Region Jönköpings län. Högkostnadsskyddet för sjukvård innebär att man inte behöver betala mer än 1 400 kronor i patientavgifter inom en period på tolv månader.

BesökPris
Läkare250 kr
Distriktssköterska250 kr
Sjuksköterskor med specialistkompetens250 kr
Recept100 kr
Laboratorium100 kr
Intyg och vaccinationerEnligt speciell taxa
Kvalificerad distanskontakt *100 kr

*Med kvalificerad distanskontakt menas kontakt med vården på annat sätt än via fysiskt besök och oavsett kanal, yrkeskategori och vårdnivå. En kvalificerad distanskontakt motsvarar de insatser som görs vid ett fysiskt besök och innebär att man gör en medicinsk bedömning.

Uteblivet besök/sent återbud:

Återbud lämnas minst 24 timmar före besök. Uteblivet besök eller sent återbud debiteras med patientavgiften. Uteblivet besök debiteras även om du har frikort, är under 20 år eller över 85 år.

Läs mer om patientavgifter på 1177.se

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Prima Vård hus
Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Prima Vård Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!