Information angående lab/provtagning på Täby Kyrkby HLM

Vi har länge haft ett gott samarbete med Karolinska lab som haft ett laboratorium i våra lokaler. Tyvärr har de nyligen, p.g.a. besparingsåtgärder, beslutat att de är tvungna att stänga sin verksamhet hos oss. För att säkerställa att vi fortfarande kan erbjuda sedvanlig provtagning av hög kvalitet för våra patienter, så planerar Täby Kyrkby HLM öppna lab i egen regi. Karolinska lab kommer dock fortsatt att vara vår leverantör för hämtning och analys av blodprover centralt. Vår ambition är således att Du fortfarande kommer kunna lämna dina prover precis som vanligt. Det kommer sannolikt vara en viss övergångsperiod från det att SK lab stänger sin verksamhet 31/5 till dess att vi öppnar vår egen provtagning, men målsättningen är att det är igång i början av juni. Vi beklagar naturligtvis detta, men är övertygade om att Du som patient fortsatt kommer att erbjudas provtagning av högsta kvalitet.

Just nu går det bra att lista sig hos följande specialistläkare:

Sebastian Molde
Johanna Hanken
Sudaba Bhuyan
Nora Pataky
Victoria Jansson

Du kan lista dig direkt via hemsidan, 1177.se eller komma in till mottagningen och lista dig på plats.

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Prima Vård hus
Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Prima Vård Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!