Nu kan du chatta med oss på Kåbohälsan.

Nu kan du som är listad vid Kåbohälsan och har BankID använda 1177 direkt för kontakt med vården. Logga in via kabohalsan-uppsala.direkt.1177.se och svara på frågor om dina symtom. Du blir sedan hänvisad antingen till råd om vad du kan göra själv, chatt eller videosamtal med vårdpersonal. Vi bokar in en tid på vårdcentralen om du behöver det. Chatten i 1177 direkt är öppen alla dagar klockan 8-21, men du kan påbörja ditt ärende när som helst under dygnet. Du hittar 1177 direkt på vårdcentralens sida på 1177.se. Under våren kommer även du som loggar in med Freja eID Plus att kunna använda tjänsten.

Vi ser fram emot att träffa dig i chatten!

1177 direkt Kåbohälsan

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!