sjöstadens vårdcentral, ungas psykiska hälsa sjöstaden ·

Ungas Psykiska Hälsa Sjöstaden har nu öppnat!

Vi är glada att meddela att Ungas Psykiska Hälsa (UPH) Sjöstaden nu har öppnat.
Ungas Psykiska Hälsa Sjöstadens vårdcentral

Vi är glada att meddela att Ungas Psykiska Hälsa (UPH) Sjöstaden nu har öppnat!

UPH Sjöstaden erbjuder stöd och behandling för vårdnadshavare och barn/unga med psykiska ohälsa i åldrarna 6 - 17 år. Här erbjuds multimodala insatser inklusive fysioterapeutiska, arbetsterapeutiska och psykologiska insatser, samt gruppbehandlingar och inom en snar framtid även iKBT.

Du behöver inte vara listad på Sjöstadens Vårdcentral för att söka hjälp hos oss. För att tillhandahålla en så bra vård som möjligt rekommenderar vi att våra patienter först får en bedömning eller behandling på sin listade vårdcentral. När du kontaktar UPH görs en bedömning, oftast via telefon. Du kan bli erbjuden till exempel rådgivning eller behandling enskilt, i grupp eller digitalt.

Läs mer om vår mottagning och hur vi kan hjälpa på vår hemsida Ungas Psykiska Hälsa Sjöstaden

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Prima Vård hus
Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Prima Vård Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!