Ungas Psykiska Hälsa Sjöstaden

Ungas Psykiska Hälsa (UPH) Sjöstaden i Mariestad erbjuder specialiserad vård till barn och unga med psykisk ohälsa samt deras vårdnadshavare. Till UPH kan man söka från att man fyllt 6 år till och med den dagen man fyller 18 år. Du behöver inte vara listad på Sjöstadens Vårdcentral för att söka hjälp hos oss. På UPH Sjöstaden arbetar vi i ett multimodalt team där du kan komma att träffa psykolog, fysioterapeut, arbetsterapeut eller KBT-terapeut. För att tillhandahålla en så bra vård som möjligt rekommenderar vi att våra patienter först får en bedömning eller behandling på sin listade vårdcentral. När du kontaktar UPH görs en bedömning, oftast via telefon. Du kan bli erbjuden till exempel rådgivning eller behandling enskilt, i grupp eller digitalt.

Kom i kontakt med oss på Ungas Psykiska Hälsa (UPH) Sjöstaden

Adress

Ungas Psykiska Hälsa (UPH) Sjöstaden

Drottninggatan 1

54237 Mariestad

Måndag - Fredag

08.00 - 17.00

Nyheter

Ungas Psykiska Hälsa Sjöstadens vårdcentral
23 maj 2024 13:00

Ungas Psykiska Hälsa Sjöstaden har nu...

Vi är glada att meddela att Ungas Psykiska Hälsa (UPH) Sjöstaden nu har öppnat.
Läs mer

Kunskapsbank

Här samlar vi artiklar och resurser kring viktiga ämnen som påverkar barns och ungas psykiska hälsa. Vårt mål är att ge föräldrar, skolpersonal och vårdgivare de verktyg och insikter de behöver för att stödja och förbättra barns välbefinnande.

Bild till artikel om skolvägran och hemmasittare

Skolvägran och Hemmasittare

Skolvägran är ett problem som kan bero på flera faktorer, inklusive stress och ångest, problem i skolmiljön eller sociala faktorer. Här går vi igenom praktiska strategier för att hantera och förbättra barns skolnärvaro genom att kartlägga orsakerna och implementera anpassade lösningar.

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!