Välkommen till Falu Vårdcentral

Centralt beläget i Falun med tillhörande filial på Kaserngården finner Du oss, Falu vårdcentral. Det trygga valet där Du som patient får personlig vård med tillgång till din egna personliga läkare. Med ett brett utbud och en hög kompetens hjälper vi Dig, gammal som ung, genom hela livet. Där fokus är en god och nära vård.

Kom i kontakt med oss på Falu Vårdcentral

Adress

Falu Vårdcentral

Södra Mariegatan 18

79170 Falun

V 28 - 32 är samtalsteamet, fysioterapeut och arbetsterapeut på Södra Mariegatan. Kaserngården är då stängd.

Måndag - fredag

08.00 - 17.00

Var noga med att ringa rätt profession vid tid/ om/ avbokning. Vg se nummer under Kontakt och Öppettider.

Välj oss som din mottagning!

Det är alltid enklare för oss att hjälpa dig både digitalt och fysiskt om du är listad på vår mottagning.

Vår värdegrund

Falu Vårdcentral har ett humanvetenskapligt perspektiv där idén om allas lika värde gäller utan reservationer. All vår verksamhet utgår från ett patientperspektiv och frågan: ”Vad är bäst för patienten?” Vi har ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt gentemot såväl patienter som våra medarbetare och samarbetspartner. Arbetet ska ske efter vetenskap och beprövad erfarenhet. Vårt ansvar är att se och särskilt uppmärksamma patientgrupper med svaga röster, till exempel barn och personer med psykiska eller fysiska funktionshinder.

Aktuellt

23 februari 2024 13:44

Dans för hälsan!

Har du någon form av psykisk ohälsa, stressrelaterade eller psykosomatiska besvär kan Dans för hälsa vara något för dig!
Läs mer

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Prima Vård hus
Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Prima Vård Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!