Täby Kyrkby Husläkarmottagning

I hjärtat av Täby Kyrkby finns vår husläkarmottagning. Då vi har funnits i Täby Kykrby i många år är vi väl etablerade och har goda omdömen från våra patienter. Vi strävar alltid efter hög kvalitet och ett tryggt bemötande, oavsett vilket vård du behöver. Hos oss kan du träffa bland annat allmänläkare, specialistläkare, distriktssköterska och psykolog eller terapeut. Välkommen!

Kom i kontakt med oss på Täby Kyrkby Husläkarmottagning

Adress

Täby Kyrkby Husläkarmottagning

Hagmovägen 1

18774 Täby

Måndag - Fredag

08.00 - 17.00

Välj oss som din mottagning

Det är alltid enklare för oss att hjälpa dig både digitalt och fysiskt om du är listad på vår mottagning.

Nyheter

23 maj 2024 11:05

Täby Kyrkbys Laboratorium

Då Karolinska lab, p.g.a. besparingsåtgärder stänger ner sin verksamhet hos oss 31/5, har vi arbetat intensivt med förberedelser för att öppna vårt eget lab, preliminärt öppnar vi 10/6.
Läs mer
14 mars 2024 08:44

Vaccin mot Covid-19 påfyllnadsdos.

För personer som är 80 år och äldre samt personer som är 65–79 år och har dagliga hemtjänstinsatser. Drop-in tisdagar kl. 10-11 med start den 9/4 fram till sommaren.
Läs mer

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!