Täby Kyrkby Husläkarmottagning

I hjärtat av Täby Kyrkby finns vår husläkarmottagning. Då vi har funnits i Täby Kykrby i många år är vi väl etablerade och har goda omdömen från våra patienter. Vi strävar alltid efter hög kvalitet och ett tryggt bemötande, oavsett vilket vård du behöver. Hos oss kan du träffa bland annat allmänläkare, specialistläkare, distriktssköterska och psykolog eller terapeut. Välkommen!

Kom i kontakt med oss på Täby Kyrkby Husläkarmottagning

Adress

Täby Kyrkby Husläkarmottagning

Hagmovägen 1

18774 Täby

Måndag - Fredag

08.00 - 17.00

Välj oss som din mottagning

Det är alltid enklare för oss att hjälpa dig både digitalt och fysiskt om du är listad på vår mottagning.

Nyheter

11 juni 2024 06:52

Täby Kyrkbys Laboratorium

Labbet är semesterstängt för vanlig provtagning under vecka 28-31. Vi kan fortfarande vid behov ta akuta prover (CRP, Strep-A, U-sticka, Hb samt glukos) på patienter som söker under den tiden, men övriga patienter får under denna period hänvisas till andra närliggande KS-lab för övriga prover. Då Karolinska lab p.g.a. besparingsåtgärder stängt ner sin verksamhet hos oss, har vi nu öppnat ett lab i egen regi för våra listade patienter.
Läs mer
4 juni 2024 10:11

Vaccin mot Covid-19 påfyllnadsdos

Vi gör ett sommaruppehåll med vaccinationskampanjen för att det inte ska krocka med höstens vaccinationer.
Läs mer
På Uppdrag av Region Stockholm

Täby Kyrkby Husläkarmottagning

Vi hjälper dig när du behöver oss

Vårdcentral & Rehab

Vi har mottagningar på flera platser i landet. Med lokalt förankrade verksamheter erbjuder vi trygg och nära vård som möter individuella önskemål och behov.

Läs mer

Prima Vård hus
Hitta din mottagning

Välkommen till någon av våra mottagningar. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud och har mottagningar på flera platser i landet.

Våra mottagningar

Prima Vård Hjärta
Mama Mia, Barn- & kvinnohälsa

Vi möter små barn, ungdomar och vuxna. Vi finns med under hela livet. Hos oss har alla människor samma värde och vi bryr oss om de som kommer till oss.

Till Mama Mia!